Sponsor(s) gezocht voor deze kinderen om naar school te kunnen

Er zijn in Kenia nog veel kinderen die in erge armoede leven. Ook zijn er veel weeskinderen. Wilt u zo'n kindje een kans op een toekomst geven, wordt dan sponsor. Hieronder kunt u lezen hoe dat gaat. Al met een kleine bijdrage kunnen wij iets voor een kind doen.

Wij hebben nog vele kinderen in de wachtrij die heel graag een sponsor zouden willen, zodat ze naar school kunnen gaan en tweemaal per dag een maaltijd krijgen.

Dus houd de site in de gaten binnenkort komt het volgende kindje er op te staan.SPONSOR(S) gezocht voor Khalid Rashid Mwamnyendisi 

Dit is Khalid Rashid Mwamnyendisi Dit jongetje is bijna 3 jaar en wij zouden dit gezin graag helpen door dit jongetje in de peuterklas te zien, en daardoor het gezin te ontlasten.

Hij krijgt ook te eten bij ons op school en wij proberen dan ook het gezin in te gaten te houden en eventueel van voedsel te voorzien.

Sponsoring per kind houd in:
1 malig een bedrag van € 40,- voor uniform en schoenen (mag in delen betaald worden)
Maandelijks € 20,- 

Bij meerdere sponsors dus deelsponsoring word het bedrag gedeeld door het aantal personen die meedoen. Ok het uniform en schoenen bedrag word gedeeld

2 personen is € 10,- per maand
3 personen is € 6,75,- per maand
4 personen is € 5,- per maand
5 personen is € 4,- per maand

verder ga ik maar niet haha

Dit bericht mag gedeeld worden (graag zelfs)

Voelt u dat u een kindje wilt sponsoren? stuur mij dan een pb. Of neemt u contact op via ons contact formulier

veel liefs Celma

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin